Tennispriser: Kvitova, Veselý, Rosol, Stepanov og Siniaková fremgang

Tournament tre Kvitova slått Russland i den andre runden til slaget 6: 3, 4: 6, og 7: 5. Tsjekkiske tennisspillere neste rival vil være den siste US Open finalist italienske Roberta Vinci.

Fire Verden Kvitova hadde en Gavrilovovou (37nde i WTA-rankingen) problemer fra første ball. Hun mistet 0: 2, men åpningssettet snudde og vant. I det andre settet to ganger klart å slette tap av tjeneste for tredje gang, men han mislyktes og sett tapt

I det avgjørende settet, Kvitova etter dobbelt forkasta mistet en. 3: 5 og Gavrilovová, dette Slayer Lucie Safarova i turneringen i Toronto, late seieren. To ganger Wimbledon-mester Kvitova men vant åtte av ni børser, sammenlignet med 5: 5, og deretter lagt to flere kamper.Kampen endte i andre kamp poeng.

“Jeg er glad jeg er tilbake etter et år og takk for støtten, og at du har holdt ut,” Kvitova klappe etter halv ti på kvelden tid, kinesiske fans i et intervju på banen. Og hun lovet: “Jeg vil definitivt prøve å forsvare tittelen. Jeg vil gjøre mitt beste. “Med sin seier nærmet Kvitova sin deltakelse i Championship Championship i Singapore, som hun kunne sikre etter Wu-Chan-turneringen. “Må jeg dra til Kina, rev jeg Turnerings vinnere”, sier daglig Sport i midten av september

Den åttende finalen rival Carolina Pliskova den ukrainske Elina Svitolina, som i andre runde beseiret en amerikansk Varvara Lepchenkovou. 6: 4, 6: andreÅtte Tournament Plíšková ennå spilte en Svitolinovou to ganger og alltid vunnet.

Barbora Strycova, som mandag gikk over Maria Sharapova etter en stor kamp og legge de russiske tennisspillere vil gå videre til kvartfinalen til å spille en amerikansk Coco Vandeweghe. Med henne ble utkjempet i januar i Auckland og beseiret henne i strake sett.

Great omsetning viste slovakiske Anna Karolína Schmiedlová. Den tidligere verdensener Caroline Wozniacki tapte en 1: 6, 1: 4, men til slutt overvelde Danko etter tre timer og ti minutter av 8: 6 i tie-break i tredje sett. “Jeg er veldig glad og veldig veldig sliten. Denne sesongen for meg er som en drøm, “sa tjueen spiller, som har vunnet to titler og klatret til 29.. Nettstedet rangering

American Venus Williams slo en tysk Julia Görges 6: 4 og 6: 3, og den niende spilleren i den åpne æra nådd 700. gevinster karriere. De fleste av dem har å gjøre rede Martina Navratilova (1442). Aktive spillere med over syv hundre vant akkurat yngre søster av Venus og verdensener Serena Willimsová (737)

tsjekkerne i Shenzhen ennå vinne

Jiri Vesely seiret over 216-spilleren i verden, Zhang Ce 6: 3, 6: andre Tsjekkiske tennisspillere neste motstander vil være en annen kinesisk navn som Zhang Zhigang Chen, som kom inn i hovedkonkurransen av kvalifikasjoner i første runde og beseiret japanske Go Soeda.

Lukas Rosol i Shenzhen beseiret Denis Istomin fra Usbekistan 7: 6, 6: fjerdeMotstanderen, som for tiden er på verdensrankingen med 20 plasser over den 60. trinn klatret i tredje gjensidig duell igjen.

Prosessen med å kvartfinale Rosol vil spille fjerde seeded spanjolen Guillermo Garcia-Lopez, som hadde den første runden av.

vinne over Istomin Rosol fikse smaken etter en dårlig ytelse på utfordreren i Taiwan, som i forrige uke falt i første runde etter å ha beseiret hjemme Tchi Chen, 190. spilleren i verden klassifisering.

Koukalová i Tasjkent endte Siniaková fortsetter

Kateřina Siniaková deg takket tjuende seier for sesongen i singler på WTA garanti avansement til andre runde av turneringen i Tasjkent.I kvartfinalen duell kan kollidere med landsmann klára zakopalová, men første runde kamp vanstyrte. . Siniakovou venter så ukrainsk Kataryna Koslova

Fifth sådd Siniaková (69 spilleren WTA) vunnet Paul Polka Kaniaovou 6: 2 og 7: 6. I det andre sett, mens spilleren av kvalifisering (142) som allerede var å miste 0:. 4, men tvunget til en tie-pause, og det benyttes de tredje matchpoeng

Selv om Koukalová begynnelsen av september ITF arrangement avansert til semifinale i Biarritz , men hun gjør det ikke så bra på WTA-kretsen. I den første runden, mistet han for tredje gang på rad, denne gangen med en kvalifiseringskamp Koslova til 203rdtennisspilleren i WTA, etter sett 4: 6 og 0: 6.

Stepanka venter i Kuala Lumpur Ferrer

Radek Stepanek klarte å delta i turneringen i Kuala Lumpur. Tsjekkia Davis Cup landslaget beseiret den japanske Juičiho Sugita 7: 6, 6:. 0 og i andre runde vil han topp-seeded David Ferrer fra Spania

trettiseks Stepanek i sin første kamp siden kryssild vellykket Davis Cup-laget i India, bidro til dobbeltpoengsvinne, kom nesten med Sugitos første sett. I tie-break han mistet 3: 6, men han vendte bort alle tre settene og dominert det andre settet. Motstanderne fikk bare seks fiftýnů og har gitt ham en “kanarifugl”

Med den åttende spilleren i verden Ferrer Stepanek har en negativ balanse. 3: 7.Nå møtes de for første gang siden Davis Cup-finalen i Praha for tre år siden. Deretter Ferrer slo Stepanek, men overskuddet “salatbolle” gledet tsjekkiske tennisspillere.