Takk for Rio, Vakoč fra Bárta. Slutter sesongen med drømmer og baller

Vakoč landet på tirsdag i Praha etter en transoceanic rute fra Richmond, åstedet for VM, hvor det nok en gang fast katastrofe. Fire mil før mål, fikk i høst, ødela hjulet og før den er byttet, ble hovedfeltet borte.

“På den tiden ikke lenger nok til å rase, og jeg savnet så komme inn den første gruppen,” sa han til racer stallen Etixx-Quick Step og resignert etter en ufeilbarlig kamp. “Men jeg vurdere positivt måten vi konkurrerte i mesterskapet. Vi var opp foran, selv om resultatet er dessverre endelig besvart. ”

Jeg tenkte kanskje enda høyere, men karambole i peloton en ytterligere konsekvens av rase rundt Britain ødelagt sine drømmer. “Jeg beklager.Fall i Storbritannia forstyrret mye av min forberedelse, “sa Vakoč mester, som er fortsatt utvinne fra et brudd i fingeren. Nå med ham da natrápil runde.

Først fløy han til Amerika og flyplassen måtte gi fingeravtrykk. Men det virket ikke med en bundet hånd. “Så til slutt jeg bare sette to utskrifter på den annen side, og du tok bilder av de skadde.”

Enda verre da det var på en sykkel, som var ute av stand til å holde fast på styret og hjørnene i regnet bør først respekt. “I løpet jeg var, men det begrenser ikke”, forsikret han.

Kost Vakoč selv om også ikke-fagforeninger, men i Richmond kjempet både i masse løpet og før tempoetappen, der hans landslaget kollega kjørte til Tsjekkia et kvalifiseringssted for de olympiske leker i Rio.Og nå er du fra din partner fra et hotellrom spøkte: Takk for en reservasjon til Rio, Hansel, neste år vil jeg begynne juling

“Ja, jeg skal kjempe om OL,” Vakoč han.. “Jeg har fortsatt litt margin på tempoetappen, jeg tune turen og tiden rettssaken neste år ønsker jeg å øve mer. I år må jeg fullføre Giro på temposykkel ridd, før jeg begynte å trene og konkurrere var tydelig da jeg flyttet. ”

Kanskje fordi han tilbrakte Vakoč perfekt sesong, hans andre i fargene til den belgiske Bakals stall. “Det største resultatet? Sejr på scenen, “var han klar. “Jeg kom dit, jeg kom virkelig til bunnen. Og det var en uvirkelig atmosfære.Det er en uforglemmelig opplevelse. “