Senegal og Japan holder liv i verdensmesterskapet med 2-2 uavgjort

Japan har tatt sin eldste verdensmesterskap noensinne til Russland, og all den erfaringen regnet for noe da de tilkalte ånden og angrep intuisjonen for å to ganger dra seg tilbake i en kamp som utfordret dem på alle måter.

Det hadde vært mang en klisjé om den stilistiske forskjellen mellom afrikansk og asiatisk fotball i diskusjonen før kamp, ​​men Japans besluttsomhet om å konkurrere først og deretter bryte med overbevisning var en stor leveler.

Senegals manager, Aliou Cissé, kjøpte egentlig aldri ideen om at fysisk makt ville være den store fordelen det ble sprukket opp for å være, og Japans innsats, deres tillit til at de kunne finne en måte for sine egne talenter å gjøre en forskjell, presset dem mot et annet lovende resultat. Colombias tredobbelte hammerblåsing slipper Polen ut av verdensmesterskapet. Les mer

Kontroll av gruppe H – hvis kvalifiseringskamp møter England og Belgia fra gruppe G i knockouts – sto på spill, og på slutten av dette toppsy- turvy no mot ingen var det klokere som går fremover, selv om denne uavgjort holder begge lag bundet på toppen av gruppen foreløpig.

“Ærlig talt, vi er alle litt skuffet,” sa Sadio Mané, som åpnet scoringen tidlig, men mot slutten av det hele kunne det ikke skjule følelsen av at laget hans tok et skritt tilbake etter positiviteten til en stilig seier i deres åpningsgruppespill.

Cissé kunne ikke helt sette fingeren på årsakene , men han innrømmet at dette ikke var den forestillingen han håpet på. “Selvfølgelig har vi beklager, men jeg må si at vi ikke så et stort Senegal-lag,” sa han. “Det jeg vet er at på dette konkurransenivået med spillerne vi har her, spillere som spiller på verdensnivå, innrømmet vi to unngåelige mål, og vi var ikke veldig gode.Det beste laget, må jeg innrømme, var Japan. ”

Det beste laget trakk seg. Men hvis Senegal vil ta en trøst fra kampen, er det at Japan skapte sjansene for å vinne sent da de avsluttet i oppstigningen.

“Stor og sterk betyr ikke egentlig mye i fotball. Når det gjelder fart og skudd var japanerne veldig gode. Jeg så ikke så mye fysiske forskjeller, forpliktelsesnivået var 50/50, ”bemerket Cissé. Når det er sagt, så Japan litt overbegeistret ut i begynnelsen, og holdt seg fra alle senegalesiske fremskritt, og det tok bare 11 minutter før Japans forsvar fikk panikk og Mané var den takknemlige mottakeren.

Genki Haraguchi prøvde å fjerne et innlegg, men kunne bare se et bakoverhode svakt inn i Youssouf Sabalys vei. Skuddet hans ble parriert av Japans keeper, Eiji Kawashima, rett til den lurer Mané.Liverpools angriper behøvde ikke å gjøre noe annet enn å være på rett sted til rett tid. Ballen spratt rett og slett av ham og inn.

Japans utligning kom med et plutselig glimt av pen, presis fotball. Yuto Nagatomo brast inn i boksen og kontrollerte en lang pasning, og tenkte på at Takashi Inui skulle sette seg til å krølle et lavt skudd forbi Kadim Ndiaye. De vokste virkelig inn i spillet og tryllet frem to strålende muligheter til å ta ledelsen rundt timemarkeringen. Så nær, men Yuya Osako kunne bare Sportingbet friskluftsspark da han var igjennom, og Inui knakk et skudd mot tverrliggeren.

Senegal trakk seg sammen og fant et øyeblikk å uttrykke seg. Mané innledet det hele, forsinket og kajolert til han fant Sabaly løpe ut i verdensrommet.Bordeaux-mannen danset på plass og boret ballen over målet for Moussa Wagué for å hamre inn fra en akutt vinkel.

Japan kjempet seg tilbake i spillet. Denne gangen hadde Ndiaye, Senegals målvakt, et øyeblikk å glemme da han klaffet ved et kryss, Inui kjørte den løse ballen tilbake, og Keisuke Honda grep øyeblikket for å velge sin plass. Verdensmesterskapet i Sportingbet diagrammer: hvert spill, hvert mål fra Russland 2018 Les mer

“Vi kom tilbake bakfra to ganger, og hver gang etter innrømmelse var laget rolig,” sa Akira Nishino. ”Vi kunne spille i vår egen rytme, på vår egen måte. Etter at vi vant den første kampen ønsket vi å være aggressive mot den andre kampen. Vi har et poeng.Resultatet vi hadde kommer til å ha en veldig positiv innvirkning på den tredje kampen. ”

Totalt sett savnet Senegal litt nøyaktighet i sin siste ball rundt boksen, og Cissé vil at de skal fokusere på nytt foran den endelige gruppen spill.

“Vi må forbedre virkningen, mer aggresjon på ballen. Vi må ha mer Sportingbet konsentrasjon. Vi fikk ballen og mistet den, sier Cissé. “Det var mange tekniske feil – for mange. Vi spilte ikke noe bra spill, men tapte ikke.

“Vi håper å kvalifisere oss. Vi må være konsentrerte og tro på det. Den siste dagen kommer til å bli kjempet hardt. ”Spiller karakterer