Wallabies har ikke råd til nok en italiensk jobb hvis de vil slå England

England startet råte. Nå har Wallabies en mulighet til å avslutte det. Marika Koroibete dobbelt hjelper off-color Wallabies til seier i Italia Les mer

Wallabies gikk inn i den internasjonale sesongen 2016 i høyt humør etter uventet å nå VM-finalen året før , men da tok England vinden ut av Australias seil. Englands australske trener Eddie Jones overmanøvrerte Wallabies mentor Michael Cheika mens mennene i hvitkalket Australia tre-null i testserien. Han har plaget sin gamle Randwick klubbkamerat siden den gang, og vunnet to ganger mer på slutten av 2016 og 2017 sesongene. Englands serieseier i 2016 satte tonen for en fryktelig tre år for Australia.Med deres mindre enn overbevisende 26-7-seier mot Italia i Padua på søndag (AEDT), har Wallabies vunnet bare 17 av 41 tester siden verdensmesterskapet i 2015.

Men Cheika og Wallabies har en sjanse å snu ting når de spiller England på Twickenham på søndag (AEDT) i sin siste test før de går inn i verdensåret. Lider av en tillitskrise, hadde Wallabies vunnet bare tre av sine forrige 13 tester på vei inn i det italienske spillet. Kanskje Padua bare var stedet for Wallabies å gjenvinne sin tapte tillit. Tross alt er St. Anthony fra Padua skytshelgen for tapte ting.

Men hvis Wallabienes overbevisende prestasjon mot Italia var noen indikasjon, er ikke alle bønnene deres blitt besvart. Det var ikke en rungende seier, men Wallabies vil ta den.Du kan hevde at Wallabies felt et eksperimentelt lag mot Italia, men kjernen i den australske troppen deltok i spillet enten som startere eller utenfor benken. Facebook Twitter Pinterest Sekope Kepu prøver å ta ballen i kampen mot Italia i Padua i helgen. Fotografi: Miguel Medina / AFP / Getty Images

Italienerne var uheldige å ikke score to ganger i løpet av de første 13 minuttene. I det sjette minutt satte nr. 8 Abraham Steyn foten i berøringen mens han jorden ballen i høyre hjørne. Syv minutter senere avskjedde halvbacken Tito Tebaldi en pasning fra Wallabies halvback Jake Gordon fra en lineout og løp bort for å score, men den franske dommeren Pascal Gauzerre anså ham som offside. Hvis Italia hadde tatt en tidlig ledelse på 14-0, hva ville det da ha gjort for Wallabies selvtillit?Ville humøret ha blitt ødelagt? Irlands 113-års ventetid mens O’Mahony og Marmion lager magi | Andy Bull Les mer

I stedet ledet Wallabies 14-0 ved halvtid etter at vingen Marika Koroibete scoret forsøk i det 29. og 34. minutt. Det er tydelig at begge Koroibetes forsøk inneholdt den tilbakekalte Adam Ashley-Cooper, som hadde en grå templer og skjegg som forrådte hans 34 år, som en viktig mann i angrepet. For Koroibetes første forsøk gjorde Samu Kerevi utenfor sentrum en av flere kraftige pauser og ble lastet av til Ashley-Cooper på venstre kant. Ashley-Cooper trakk forsvaret og vendte ballen inn igjen til nr. 8 David Pocock, som sendte Koroibete over.Koroibetes andre forsøk involverte samspill mellom rugbyliga-konvertitt og Ashley-Cooper på høyre kant.

Ashley-Cooper ga Wallabies ‘backline med soliditeten og medfølelsen det har manglet, men om han vil være like effektiv mot et sterkere lag som England gjenstår å se. Tilsvarende klarte ikke det italienske midtbaneforsvaret å inneholde fjøsstormingen Kerevi, men et godt lag vil ha en sjanse til å stoppe ham. Facebook Twitter Pinterest Adam Ashley-Cooper erfaringer viste seg å være avgjørende mot Italia, men han står overfor en mye tøffere test mot England. Fotografi: Dan Mullan / Getty Images

Interessant nok fulgte ebben og flyten av spillet feilopptellingen. Da Italia dominerte de første 20 minuttene, begikk Wallabies syv feil på en.Men da feilopptellingen jevnet seg til 12-alt i det 53. minutt, ledet Wallabies 21-7. Hvis Wallabies hadde gjort så mange feil mot en god side, ville de blitt straffet akkurat som de har vært i tidligere tester. Hvis de skal konkurrere med England, må de redusere feilene sine. Mens Italia dominerte skrummet, belønnet ikke Gauzerre dem med et straffforsøk for gjentatte kollaps, og tok bort omtrent det eneste angrepsvåpenet de hadde. Vil Wallabies få samme breddegrad hvis skrummet deres mislykkes mot England?

Men for en gangs skyld møtte Wallabies et lag med en line-line som er verre enn deres egen. Utrolig, Wallabies stjal seks baller på det italienske innkastet, men gjorde ikke så mye med det.Nok en gang er det neppe sannsynlig at Wallabies vil glede seg over en slik fordel mot England, som stolte seg over dødballer.

Etter en skjelven periode er England rimelig livfulle igjen etter å ha tapt smalt for All Blacks og slått et livlig Japan 35-15 på Twickenham. Nå vil Jones planlegge og planlegge å få ned sitt tidligere lag igjen. Nok et tap for England vil gjøre potensielt uopprettelig psykologisk skade på Wallabies, men hvis de kan stoppe råte på Twickenham, kan det bare være starten på nok en usannsynlig verdensomspennende snuoperasjon for Cheika og australierne.