Vi må være smartere, sa Litvinnov-mesterne. De var mot Sparta

“Flott. Sparta er alltid fullt, enten i tabell hvor som helst, “blåste Litvínov kapteinen Michal Trávníček etter Verva siste pust etter kveles čtyřzápasové losing streak. Spartu mistet seieren fra forsiden av extraliga. “Vi bestemte oss for at vi vant tredje gang for første gang. Kampene taper på dette stadiet, “sier Trávníček. Søndag var Litvínov de siste periodene med 0: 9; Fire mistet henne Zlin spilt uten mål.

“En lurer da på om det er i den fysiske delen, eller i psyken,” diskutert en spiss Viktor Hübl med lagkamerater fra venstre til høyre. Men at det kunne være “overføring” av trener Marian Vody til Hradec Kralove?Han nektet dette alternativet: “Vi trodde vi kunne knapt komme til Pilsen hvor vi mistet den luksuriøse trepunkts blyen. Snarere begynte vi å bekymre oss om resultatet, vi falt puckene, begynte å spille noe annerledes enn vanlig. Jeg tror det er i psyken. ”

Kanskje tiden er over. På søndag vunnet hjemmelaget Litvínov mot Sparta tredje kvartal som vinner 2-1. “Vi har nådd to ganger, noe som var en spenning,” Trávníček følte. Han sammenlignet i år med gullet: “I fjor kunne vi lede spillet og vi vant kampen, vi er nå tre og vi mister. Det er den største forskjellen. Vi har mange mål, vi har ikke noe problem, vi er heller ikke i målvakten, men forsvaret er ikke på siste nivå. ”

Kan en annen gå?Den forsvarende assistenten var Miloslav Hořava. “Vi kan ikke se på det. Forsvaret i samarbeid med angriperne sniker seg ikke opp som i fjor, det er fortsatt løs steder som rivaler glir. Jeg tror det samme som for et år siden for å få tid og Vi skaper atferd som det var igjen ugjennomtrengelig, “mener Trávníček.

Etter fire tap Verva ikke panikk, være třígólový bly og tapt i Hradec Kralove. “Det ville vært dårlig om vi ikke spilte noe. Men spillene ble vendt, noen ganger prøvde vi for mye. I Hradec og i Pilsen måtte vi trekke tilbake i forsvaret i enkelte passasjer. Men vi spilte fortsatt fremover, som vi var forvirret med.Vi må være smartere. “Spartanske mestere var smartere.