Vi har ikke et gitt scenario om hvordan vi kan bruke

I stjernene er i mellomtiden svaret på spørsmålet om når de skal møte i ett lag i den siste fasen av karrieren. Det kommer til å være på klubbnivå i Kometa Brno. Det er ingen mulighet for at når hun kommer sammen i trøya hennes i Extraleague, kan det lett være i ett angrep.Jeg tror de snakket om hvordan det fungerer her, og når de er her, vil de prøve å holde Kometen så god som mulig, sier forsvarer Ondřej Němec, et annet av de fem medlemmene i den nåværende Brno-troppen som representerte Plekanc tidligere. .

De resterende tre mennene i Comet-mesterskapet som spilte med Plekance på vegne av landslaget er forsvarer Michal Barinka og streikende Martin Zaťovič og Lukáš Kašpar.

“Alle i løpet av de siste 15 årene han spilte hockey, han kjenner Tomáš Plekance. Han er en flott, allsidig spiller, ”sa Peter Mueller, hennes nye angriper, til Comets ferske forsterkninger. Er Tomáš Plekanec her?Så flott, ”smilte Jan Hruška tvetydig. Etter mandagens kunngjøring om at Plekanec vil ta form av alternative starter fra Kladno for å bli med i Kometa, trente Brno-teamet sammen for første gang i går.

Forsterkning var av spesiell interesse for fansen

Et enkelt blikk på kometens programliste fører til at stjernespissenes ankomst (når det skjer) burde forholde seg til Pears innlegg. Brno-eleven i sesongen inntar et sted midt i den andre eller tredje offensive formasjonen og unnlater å si at han ikke vil miste plassen.

“Jeg er interessert (Plekancův ankomst) som alle andre. Vi har et løft, det kan hjelpe oss på vår neste reise. Han er ikke her ennå.For eksempel, hvis styrken hans kombineres til et annet angrep med Erat, noe som er en mulighet som lover en enorm styrking av Brno-oppstillingen.

Og hva med Lukáš Kašpar?

Umiddelbart i Extraleague kunne scenariet fra Tsjekkias kamp på verdensmesterskapet mot Latvia i fjor gjentas: Kašpar ga Plekec ett av sine to mål og bestemte seg deretter for en tsjekkisk seier 4: 3.

Første start?Dette vil også være spørsmålet om Kometas markedsføring

I tilfelle Plekances nominasjon for de andre fem, kunne en pære okkupere en tredje eller fjerde formasjon (det gjenværende sentrum av kometen ville være kaptein Leoš Čermák). han kom tilbake til vingen der han kunne slå.

“Vi har ikke et gitt scenario om hvordan vi kan bruke Tomáš Plekance. Vi vet hvor sterk han er. Det vil hjelpe laget og unge spillere, ”sa trener Kamil Pokorný.Selv om Plekanec nylig har blitt spurt mest om defensiv i NHL, mener Pokorny at eieren Libor Zabransky har brakt en kompleks hockeyspiller. “Det vil ikke være noe problem å spille maktspill, svekket til å være utslitt,” sier han. “Det blir litt markedsføring også. Jeg vil ikke legge det ut. Vi vil være takknemlige for hver kamp Tomas spiller her.Han er en topp hockeyspiller, en legende, og jeg tror det kommer til å bli løst dag for dag, “sa Pokorny.

Han kommer fra Comet, i hvert fall på papir, et mye mer balansert og sterkere lag enn nå, med topp fem og resten av laget som prøver å nummer to.

“Vi respekterer at en spiller med den store opplevelsen som kommer til oss, vil komme til oss – uansett sa han – hjelp. Han ønsker å lykkes med oss. Hvis Tomas er her, vil han være en av lederne, ”antar forsvareren tysk. ”Hele den tsjekkiske nasjonen kjenner til styrken. Han har lang erfaring, avgjørende innkast, utrolig gyldig for svekkelse. Han var kapteinen på svinen.