Talent Varmt. Han kjemper om et sted i Liberec og drømmer om et verdensmesterskap tjue

“Jeg har mye kamper å gjøre i løpet av sesongen og har lite hvile. Det er ikke så lett, men jeg er ung, så jeg regenererer så raskt, sier hockeytalent. Før denne sesongen gikk han gjennom sommertrening med Liberec A-lag for første gang. “Jeg visste at jeg kunne kjempe om en plass i lineupen.”

Og det gjorde han også.

På begynnelsen av sesongen var det nesten ingen kamper. Trener Filip Pesan satte ham i angrepet sammen med erfarne matadorer Petr Jelinek og Lukas Krenzelok. Det var en flott opplevelse for den unge spissen.

“Jeg husker at jeg gikk til dem som barn for å se på O2-arenaen mens de fortsatt spilte på Slavia.På den tiden hadde jeg ikke drømt om at jeg om fem år skulle spille med dem i ett angrep, innrømmer Teplý. “Jeg ser hva de gjør på trening og prøver å etterligne det. Alle i hytta prøver å hjelpe meg med å føle meg bra og oppdra meg på samme tid, fordi jeg er den yngste i teamet. ” droppet ut av lineupen. Han savner imidlertid ikke kampen. Tvert imot. Han spiller jevnlig for bonden Venezia, hvor han starter i det første angrepet og har mye opptak. “Jeg trenger ti kilo til og beina for å være raske.Men forskjellen er at jeg ble vant til den nye byen i lang tid, og jeg liker fortsatt å komme hjem til Havlíčkův Brod, ”innrømmer en tredjeårsstudent ved handelshøgskolen.

Liberec vant tjueto ekstra-ligasølv, som var en historisk suksess for White Tigers. Han så også på A-laget som han spilte to Champions League-kamper med.

Nå er hans prioritet å gå tilbake til eliten og komme seg til topp 20 for verdensmesterskapet i Canada. “Jeg var tjue på to arrangementer og håper å komme med i nominasjonen.Hvis dette ikke er tilfelle, har jeg fortsatt god tid, selv i en alder av 20 er jeg fortsatt ung, innser Michal Teplý.

I en fersk fire-landsturnering i Hodonin klarte han å score i to av tre kamper. Han har allerede samlet nærmere femti starter på ungdomslagene. Det vil også avhenge av om en kanadisk NHL-klubb vil velge den i utkastet neste år.

“Jeg vil være spesielt glad for hockey, og når jeg liker det, gjør jeg det som regel, så jeg kan påpeke. Det er ingen vits i å binde utkastet. Enten fungerer det eller ikke, verden slutter ikke å snurre. ”