Livet på kanten. I NHL, kampen for et sted som tsjekkene?

“Som vi snakker, er det ikke lett. Jeg er fortsatt i en alder da man begynner å avta. Jeg gjør alt jeg kan for å unge spillere for å holde tritt, sier forsvarer Jan Hejda følelser i treningsleir Chicagave videointervju for iDNES.cz. “Jeg er glad jeg kunne være her, selv om det ikke skjedde,” la han til 37letý forsvar.

Blackhawks endelig inngått en kontrakt med Hejda og tsjekkiske veteranen må håper å høre en annen klubb. Det tilhører en bestemt gruppe av eldre spillere som ønsker å teste ledere overbevist om deres betydning for laget.

Det samme dom som han hørte en masse talentfulle ungdommer.Men de kan konsollere sine sjanser.

Med unntak av spissen James Crow (se boks), reklassifisering av tsjekkere å senke og junior konkurranser utenlands forventet.

På tirsdag kveld, forble vår tid ni spillere på kanten, lever i usikkerhet, hva å gjøre med dem. . Redaktører MF Dnes tilbyr sine historier, navnene er sortert ved en tilfeldighet på en kontrakt, eller å bo på førstelaget

James Nakládal ( Calgary)

Defender overleve (bokstavelig talt) renske i troppen og er svært nær splněnému barns drøm. De forberedende kampene var vellykkede. Hartley tok en coach, og det virket som han skulle (takket være skader landsmannen Smid og støtte Brodie) hevder de første kontringer skapte en god åtte.Men i fjor fikk han en hjernebølge.

“Jeg har det bra, hodet mitt gjør meg ikke vondt, alt er greit,” sa en 27-årig representant i et mandagssamtale med utenlandske journalister.

Mitchells Colorado-angrep lignet på bryting, men han innrømmet at han visste at han måtte være i NHL for slike sammenstøt. “Jeg er glad for å trene for hundre prosent, men jeg er ikke sikker enda. Jeg må jobbe hardt, “la Nakladal til.

Hittil er det på Flames-listen blant forsvarerne og navnet hans.

Angriperen på Canadiens kjemper ikke da han har den første starten i NHL, men etter ti år har han en annen “prøve” for å vinne en annen kontrakt.Selv om fire år siden i Florida har inngått en kontrakt til atten millioner dollar Vitkovice elev vil trolig takknemlig for den beskjedne avtale.

“Jeg ønsker å imponere og vise hva jeg kan gjøre,” sa han etter første start for Montreal mot Washington da han scoret et mål og en assist. Han gjorde også et mål i Pittsburgh Monday match. . Trener Therrien 31leté venstre ving vil komme godt

Pavel Zach (New Jersey)

Først stopp hos representanter for den lovende fremtid av tsjekkisk hockey. Sjette av årets utkast har blitt holdt for djevlene.I sommer signerte en 18-årig angriper en anstendig ny kontrakt, inkludert premiebonuser.

Nå venter som går tilbake til juniors, eller spille den beste konkurransen i verden.

“Det er åpenbart at går opp og en bedre kamp etter kamp. At de føler seg mer selvsikker i vårt lag, sa coach John Hynes til Zachs torsdagskonkurranse.

Tsjekkia rookie for ros smertelig betalte han – etter skuddet pucken tapte en del av den første perioden. I det neste spillet gladde han seg fra det første punktet.

Og hva neste? Zach er nær…

Martin Havlat (Florida)

En erfaren angriper kan invitere Panthers.Havlat kjøpte et luksushotell i Florida for 73 millioner. “Jeg vil prøve å gjøre alt i min makt for å komme igjennom,” sa en 34 år gammel mann hvis karriere hindrer skader.

Kontrakten kan også hjelpe ham med å bli kjent med Jaromír Jágr og daglig leder Dal Tallon.. Tydeligvis valget mellom den og David Booth

Tomas NOSEK (Detroit)

tjuetre siste etter skrå Overføringen fra Pardubice spilte bra på gården, nå ifølge utenlandske eksperter forberedt på NHL. .

Men blant de 46 spillerne på dagens liste Red Wings vil det være vanskelig

Radek Faks (Dallas )

Defensiv angriperen har ventet på NHL i fire år. “Han er nær nå,” skriver han utenlands om et 21-årig talent.Virkelig

 Simon Dominic (Pittsburgh)

Oppdagelsen av Plzen pet etter MS til leiren vant nybegynner kontrakt med Penguins og nå venter om du vil være i stand til å lære av Crosby

Dominik Uher (Pittsburgh)

det er i en lignende situasjon som Simon, med spiss, 22, hadde forrige sesong spilte to kamper, og gikk tilbake til AHL. . “Jeg ønsker å holde det” Uher sier fast

Andrew grøt (Anaheim)

Hans bror David spille top-flight for Chomutov, overraskende rangerer han Ducks på vaktliste.

Men det er egentlig en 19 år gamle spissen dukket opp i NHL? Neppe. I tillegg ble rotet skadet.

Det er imidlertid fortsatt et manglende stykke for alle.Etterbehandling kan gjøres.