Diskusjonen hjalp ikke, Pardubice fortsetter å famle og fans går tom for tålmodighet

Fansen ble også ledet av daglig leder Dušan Salfický, også økonomisk sjef Ondřej Šebek, hovedtrener Břetislav Kopřiva, sportssjef Pavel Marek og sist men ikke minst forsvareren og aksjonæren i Pardubice hockey Petr Čáslava.

Det er hovedsakelig på grunn av dette at hockeyklubb i det siste har blitt snakket om på forskjellige nivåer enn idrett. En tretti-tre år gammel matador skulle finne en kokain i blodet om sommeren. Jeg kan ikke kommentere det ennå, advokater har det, og en etterforskning er i gang.Men jeg tror vi vil forstå hverandre og stå Betclic imot det, ”svarte Salfický hektisk.

Selvfølgelig var spillerne veldig interessert i nattesportene til noen spillere, som er en offentlig hemmelighet i Pardubice.

“Hva kan jeg fortelle deg? Jeg er ikke faren til noen som tar guttene i hånden eller sjekker om de sitter et sted på puben. Hvis jeg lærer noe som dette, løser jeg det kompromissløst i henhold til kontrakten, ”lovet Salfický.

Pardubice tapte for Zlín

Han ba også om unnskyldning for utseendet sitt under kampen med Pilsen da han besøkte dommernes hytte.

“Jeg holdt ikke på følelsene og gikk for å fortelle dem hva jeg synes om deres prestasjoner. Selv om jeg visste straffen.Jeg er veldig lei meg hvis det på en eller annen måte fornærmet fansen. Jeg vil betale boten og prøve å forhindre at det skjer igjen, sa han.

Lagets prestasjoner varierte også mye. Fansen krevde en grunn som har resultert i en dødelig spillnedgang i de siste kampene.

“Jeg er skuffet over deg. Etter nasjonspausen var det en stor poengsum, jeg tar ansvar for det og jeg er fullstendig klar over det. Jeg tror imidlertid at vi vil kunne starte det igjen, “sa Pardubice-trener Bretislav Kopriva.

Han klarte imidlertid ikke å gjøre det i hvert fall i gårsdagens hjemmekamp mot Zlín.Dynamo tapte den etter nok en ikke strålende ytelse 1: 5.

Kampens første sekund, da hjemmefansen begynte å forlate den sørlige tribunen, indikerte at det ville være mer interessant å se tribunene enn isflaten. Banneret “De leker – vi heier, vi leker ikke – vi heier ikke.”

Og det var ikke den eneste. Så var det en buss med lederne for klubben på vei mot den andre ligaen.

Hjemmets eneste glede i maktspill i den andre perioden Rostislav Marosz, etter hvis mål is ble dekket i plysjleker som vil gå til barnehuset. p> More