Uten noen tanker eller ønsker om å gruble fansen

Her er et så trist bilde. Laget spiller motbydelig, og det er vanskelig å hjelpe henne. Bare tid og teamarbeid av treneren og spillerne vil bli kurert. Og det er ikke et faktum. Men det er ingen andre oppskrifter. I tillegg til andre spillere. Av hensyn til en vellykket prestasjon på verdensmesterskapet i verdensmesterskapet, og slikt vil komme inn i kvartfinalen, kan du lide et tap mot Qatar og tre eller fire fra Costa Rica. Ville være bra.

Og kampen med Qatar kunne ikke følges. Samt spillet med rumenerne, og påfølgende oppfølgingsmøter. Dette er et kjøkken, og for å spise en deilig rett må du ikke se på prosessen med forberedelsen. Hovedsaken er at kokken ikke florerer.

Uten noen tanker eller ønsker om å gruble fansen til de to klubbene i Nord-London, begynner vi anmeldelsen med klubben fra det mest medierte mesterskapet på hele planeten. Det eneste laget som ennå ikke har tapt i Premier League, forblir Arsenals nabo. “Tottenham Hotspur hadde forresten enhver sjanse til å lide det første nederlaget bare i derbyet i Nord-London, men takket være Harry Kane, som fra 11-metersmerket ikke mislyktes. Mauricio Pochettino bygde et utmerket lag, som er kjent for hardt arbeid uten ball og en veldig smart bevegelse. Hvis det ikke var for et stort antall trekninger, er innbyggerne i White Hart Lane allerede i topp 4. Imidlertid er ikke alt tapt: Med det beste forsvaret i ligaen, er Tottenham bare tre poeng bak Champions League-sonen. Alle sjanser ligger foran, men kanskje du ikke kan håpe å opprettholde statusen som uovervinnelig i Premier League. Bare vær glad for den nåværende oppnåelsen av “sporrene”.

Real Madrid

Land: Spania
Sted: 1
Resultater: 8-3-0
Målforskjell: 31-10

Det er til og med overraskende at hovedtreneren til kremet Zinedine Zidane er under så vanvittig press og et hagl av kritikk, selv om Real Madrid, ikke bare ikke taper, også er lederen i det spanske eksemplet. På Santiago Bernabeu er det bra. Men bunnlinjen er at Real Madrid tapte alle poengene sine i tre runder på rad, og mot hvem: Villarreal, Las Palmas og Eibar. Med all respekt til hvert av lagene, men dette er ikke Barca og ikke engang Atlético. Kan du forestille deg hva som ville skje hvis Ronaldo og kameratene hadde spilt disse kampene mer vellykket? Noe vi tok feil….