“Torino” var ikke alltid det eneste andre laget fra Torino

For Real, vil det ikke være noe problem å fylle opp kupongen til LA, mens Milan, som nylig har vært ekstremt forsiktig med hver eneste euro, vil forsøke å overtale Zlatan til å bevege seg på gunstige vilkår for klubben.

Noen få ord om lønn – i staten Zlatan bader ikke i penger, fordi ved egen inngang er fotball i utgangspunktet nå, så det er høyst sannsynlig at Zlatan vil være enig i å spille for rent symbolsk lønn og muligheten til å tørke nesen for alle kritikere kaster piler inn i den vakre svenske hagen.

Døden til eieren av “Lester” Vishaya Shrivaddanaprabhi sjokkerte ikke bare alle fans av den engelske Premier League, men også fotballfans fra hele verden. På slike øyeblikk går enhver konfrontasjon og rivalisering inn i bakgrunnen, og forener alle rundt dem. Dessverre er flyulykket som involverer en Shrivaddanaprabhi helikopter ikke den første som skjedde i fotballverdenen …

1949: død av den store “Torino”

“Torino” var ikke alltid det eneste andre laget fra Torino. I 40-tallet i forrige århundre ble dette laget fem ganger mester i Italia (1942/1943, 1945/1946, 1946/4747, 1947/1948, 1948/1949), og ti fotballspillere av laget fikk regelmessig invitasjoner til landslaget. Flyulykken som endret 4. mai 1949 nær Superga-basilikaen, som ligger nær Turin på toppen av bakken med samme navn, endret alt.

5 forferdelige fly krasjer som sjokkerte fotballverdenen

3. mai holdt Torino en vennlig kamp i Portugal mot Benfica, hvoretter han kom tilbake til sin hjemby på et tre-engasjert Fiat G.212CP-fly. Etter tanking i Barcelona fortsatte “Torino” på vei til Torino, men bokstavelig talt på nærmer seg flyet krasjet. På grunn av den økte nebelen mistet piloten orienteringen i rommet, noe som førte til kollisjonen av flygelens fly med gjerdet av Basilica Superg. Etter det satte flyet ut og kastet bakken med høy fart. Ingen av de 31 passasjerene og besetningsmedlemmene som var på flyet overlevde.