Til tross for hennes høye statur er Alli balansert og skikkelig

Allies talentpakke er imponerende. For det første er han veldig teknisk, spesielt for en engelskmann. De sier at ved en av treningsøktene spyttet han tannkjøttet ut, spolte det og fanget det igjen med munnen. Bamidele jobber forsiktig med ballen, og hans varemerkebilde forbi vernebarnet er et hyggelig syn for en fotballelsker.

I tillegg tar han raskt avgjørelser og akselererer vesentlig angrepsteamet. Plus – arrogansen som lar deg lure Modric i debutkampen for Tottenham. Øyeblikket er veiledende.

Til tross for hennes høye statur er Alli balansert og skikkelig. Han vet hvordan man bytter ut gears, balansert i kampen for ballen og legger kompetent kroppen, og utfører teknisk vanskelige skudd.

Faktisk er streikteknikken en av styrken til Dele-spillet. Hvis Gerrard først og fremst tok en forferdelig pistol, kan den fyren som heter hans arving, trenge ikke bare sterkt, men også slyt. Twisting, streiker fra sommeren, med en rebound fra plenen, sikter mot hjørnet – Allie er klar for alt. Hva er bevis på et mål som kan være årets mål i Premier League. I tillegg er Alli alltid rettet mot porten og involverer mer enn to streik per spill i gjennomsnitt – av alle de sentrale ubåtene, slår Barkley ofte.

God feltvisjon og fotballintelligens gjør 20-åringen Allie til en av de mest lovende raspasovshchikov-verdenene. I en så ung alder gir Dele allerede lettere og behagelige passerer, går rett i foten eller på banen, finner ledig plass med passet og hjelper sine lagkamerater. Han er en av de fem største assistentene i Premier League og er en av lederne av ligaen i antall presise kuttepass. I 20 år ga han 26 assisterer på voksen nivå.

På grunn av den høye veksten og den britiske fotballskolen spiller Alli et godt hode og kan vinne kampen i luften om nødvendig. Et av hans ti mål i den nåværende sesongen av Premier League, scoret han på hodet.

svakheter
De forsvarsaktive handlingene ble tilskrevet de svake sidene av spillet Alli for et år siden, på heroismens tidspunkt i MK Dons. Etter å ha flyttet til Tottenham, la han merkbart til denne komponenten, men er fortsatt ikke god nok til en spiller hvis profil er midt på midtbanen. Antall valg per spill han har mindre enn angrepsorientert lagkamerat Lamela.