“Reds” var utrolig nær signeringen

Med andre ord – Klopp er ikke uvillig til å se noen få nyskapere til Liverpool i januar. Men hvem kan være blant dem?

Nabil Fekir

Nåværende klubb: Lion
Alder: 25 år gammel
Spillposisjon: Angrep midtbanespiller

“Reds” var utrolig nær signeringen av den franske midtbanen i fjor sommer. Klubbene har allerede avtalt mellom overføringsverdien til en fotballspiller, men i siste øyeblikk støttet Liverpool avtalen. I den engelske klubben spurte de Fekirs helse på grunn av knærproblemer. Medics “rød” uttrykte bekymring for at Nabil kan ha et tilbakefall, men fordi deres klubb besluttet å avbryte avtalen.

Åpenbart ville de fleste ledere ha fullført klubben og påvirket avtalen, men Klopp foretrukket å stole på ledelsen. Men dette betyr ikke at Jurgen hentet seg fra ideen om å få Fekir inn i laget sitt. Legger til “peppercorn” i situasjonen og det faktum at kontrakten til den franske midtbanespilleren med “Lion” utløper sommeren 2020, og den nye avtalen er usannsynlig å bli avsluttet i nær fremtid. Dette betyr at det ville være lønnsomt for “vevere” å selge Fekir nettopp i januaroverføringsvinduet.

I tillegg til Liverpool på Fekir, er det ryktet å ha utsikt over Bayern og Chelsea, noe som betyr at vi i nær fremtid kan se en ny serie av sagaen som heter Fekir, forlater Lion.

Jean-Claire TODIBO

5 spillere som kan styrke Liverpool i januar

Nåværende klubb: Toulouse
Alder: 19 år
Spillposisjon: midt bak

Informasjon om Liverpools interesse for en ung, men utrolig lovende, Toulouse-forsvarer Jean-Clair Todibo dukket opp igjen i november i fjor. Det er mulig at Jurgen Klopp på grunn av skader av Joel Matip og Joe Gomez vil ønske å øke antall variasjoner av personellvalg i midten av forsvaret til laget sitt allerede i januar.