Hvis uttaket av Rabio

Likevel ønsker franskmannen å flytte utelukkende til grand, for hvilken rolle den nåværende Milan ikke drar i det hele tatt, mens Spurs med strekk kan søke om denne “posisjonen”. “Barcelona” synes å være det eneste akseptable alternativet for Rabio, men så langt har ryktene ikke nådd ytterligere. Sannsynligheten for å forlate Rabio er nesten 100 prosent på grunn av at spilleren selv ikke er interessert i å forlenge samarbeidet med klubben – han har allerede avvist to forslag til en ny kontrakt.

Hvis uttaket av Rabio, hvis kontrakt ikke lenger er gyldig om sommeren, er svært sannsynlig, ser farvel til Hese Rodriguez uunngåelig. Den 25 år gamle spanjolen, som ble reist i Real Madrid, flyttet til Paris sommeren 2016, men siden da har han bare 9 kamper i Ligue 1 og to forretningsreiser til Las Palmas og Stoke City. Denne sesongen har den langvarige spanjolen aldri engang dukket opp i søknaden “Paris Saint-Germain” – han trenger ikke bare Tuchel. I et nylig intervju innrømmet Rodriguez at han ventet ivrig på åpningen av overføringsvinduet. Hittil er det ingen detaljer om hans nye jobb, men selv om han ikke finner en ny klubb i løpet av januar, vil Hese kontrakt bli avsluttet etter avtale fra partene.

Og igjen om “PSG”. Erik Shupo-Motings overføring ble opprinnelig oppfattet av fans av europeisk fotball veldig skeptisk. Den 29 år gamle spilleren til Kamerun-nasjonallaget, som deltok i to verdensmesterskap på rad, flyttet til franske Grand Prix fra Stoke City, som forlot Premier League i mai i fjor.

Denne sesongen har Kameruneren praktisk talt ingen kampspill i Ligue 1, og nå rykter rykter i pressen om Erics avgang, i hvert fall på lån. I Paris tok spilleren ikke roten på grunn av at hans nivå ikke samsvarer med det generelle nivået av “Paris Saint-Germain”. Avgang fra Stock, som viser god fotball, er en ting, mens du blir en systemspiller for grand er en annen sak. Sannsynligheten for å forlate Chupo-Moting er nær 80 prosent, så du bør ikke bli overrasket om en spiller vil fullføre den nåværende sesongen i en annen klubb.