Hovedkandidaten for å skilles med PSG

På den første dagen i det nye året i Europa åpnet overføringsvinduet. Store lag ser etter en poengvinst i problematiske posisjoner, mens svake lag forbereder seg på å føle seg som shopaholics, kjøper alle spillere på rad for å bevare sine steder i mesterskapet.
Likevel vil jeg fokusere på mulig salg, hvorav det vil være et stort antall klubber. La oss snakke om de som bodde i de beste klubber i Frankrike, og vil nesten sikkert endre oppholdstillatelsen om vinteren.

“PSG”: utslipp av unødvendig last og tap av hoved midtbanespiller

“Paris Saint-Germain” har allerede vunnet mesterskapet – du kan være sikker på det ved å se League 1-poengene akkurat nå. Hovedstadslaget under ledelse av Thomas Tukhelya fortløpende marsjerer på hodet til mesterskapet, og har førtifire poeng og ikke et eneste nederlag i sytten kamper.
Hovedkandidaten for å skilles med PSG regnes som midtbanespiller Adrian Rabio. Den 23 år gamle franskmannen, som ikke spilte på VM i fjor, har ingen ulempe i praksis, men midtbanespilleren ønsker å få enda mer spillminutter og penger. Spillerens agent er sin egen mor Veronica, som har vært involvert i Adrian’s overføringsvirksomhet gjennom hele sin karriere. Det er rykter om at Tottenham, Barcelona og Milan er interessert i Adrian, men spilleren selv har allerede avvist tilbudet fra den engelske klubben på grunn av at hans personlige ambisjoner er uenige på nivået med liljvite ambisjoner.

Interesserte “Spurs” skyldtes problemer i midten av feltet – Moussa Dembele er stadig på sykehuset, og Harry Winks tar ikke rollen som hovedspiller. Eric Dyer har noe redusert sine krav, mens Victor Wanyama er helt på overføringslisten. Rossoneri har alvorlige problemer med økonomiske sanksjoner, så de søker å utnytte tjenestene til Cesc Fabregas og Rabio som frie agenter.