For å endelig forstå hva det var, kan vi bare over tid

Sikkert vil de ledende klubber i England fortsette å etterligne grandees. For eksempel vil Guardsley “Manchester City” mest sannsynlig få en gratis forsvarer, og Liverpool Klopp har allerede signert Joel Matip, som elsker å spille på midtbanen.

Når det gjelder lagene mer beskjedne, vil de forsøke å fortsette å utnytte den vinnende formelen. På deres side, og det faktum at de nå vellykkede forsvarerne til Titans fortsatt ikke vil tiltrekke seg store klubber som de unge Stones eller flere stjernenavn. Ingen vil forhindre dem i å prøve lykken igjen med prøvde taktikker.

For å endelig forstå hva det var, kan vi bare over tid. I mellomtiden må du nyte sesongen når navn, omdømme og sjanser er blandet, og gammeldags straight-line fotball dominerer.

Young. “New Gerrard” Dele Allie
Andrei Kleshchenok snakker om en 20 år gammel midtbanespiller, som ble åpningen av den nåværende sesongen av Premier League.

Født i en uvanlig og futuristisk Milton Keynes – “Englands fremtid”, ble Bamidel Alli selv fremtiden for landet i sitt favoritthjernebarn. En høy mann med nigerianske røtter fra barndommen viste solid potensial. Han begynte tidlig å spille for laget som representerte hans byområde i Milton Keynes Championship. Scouts “MK Dons”, som hele tiden så på turneringen, la merke til en lovende midtbanespiller og tilbød ham et sted i sitt eget akademi. I en alder av 11, etter å ha kommet inn i systemet for profesjonell trening for fotballspillere, trakk Alli opp taktikk og etter noen år ble en av de beste tenårene i engelsk fotball.

I en alder av 16, gjorde Allie sin debut i voksenfotball – i FA Cup mot “studentene” fra Cambridge City. Hvert år ble midtbanespilleren til i fjor en av lederne av MK Dons. Med 16 mål ble den sentrale midtbanespilleren toppscorer og ble kåret til den beste unge spilleren i ligaen. Han avsluttet sesongen som en leid spiller: midt i mesterskapet ble han kjøpt av Tottenham, som betalte 5 millioner pund.