Feil, vanære, fiasko. Russisk presse ble sjokkert over tapet av CSKA til Pilsen

“Hærelaget ga etter for den tsjekkiske seieren i en kamp som de var forpliktet til å vinne, og de krysset ut alt det gode de oppnådde i denne Champions League,” sa Sport-Express. Nederlaget ser ut til å være “malplassert fra alle kanter” for kommentatoren, fordi det ikke er relatert til førsteklassing av laget, og heller ikke til motivasjon, heller ikke til godt spill og mange sjanser i tirsdagens Lusatia-kamp.

1: 2 er et fiasko med et lag som spiller for tredje gang i Champions League-gruppen – CSKA for tolvte gang. Og alle unnskyldninger gjør dem enda mer akutte, sier Sport-Express.Han spør hva en lærdom av tapet av et ungt lag som klarte å slå Real Madrid hjemme. – etter å ha vunnet Real – ser han “sørgelig ut”. Imidlertid bør nederlaget fra Victoria ikke være så uventet, ettersom den “nye CSKA” er “så talentfull som mentalt skjør”, og derfor trenger ytterligere harde fotballkurs for videre utvikling.

Svakheter var fra kampens første minutter med tsjekkerne. Kampen så ut til å utvikle seg i beste retning, men det forvirret det uhemmet holdet; “Gutter begynte å spille skjønnhet” og “ville glede seg”, men fotball tilgir ikke.I følge det daglige er dette laget av CSKA i stand til å spille fra tid til annen, men har foreløpig ikke bygget evnen til å bære og endre spillet i løpet av kampen. Etter denne fiaskoen er spørsmålet om hærklubben vil avansere til sluttspillet i European League, da Pilsen velter det fra tredjeplass. i en vinnende kombinasjon.Ikke en forferdelig rival – spesielt sammenlignet med Real og AS Roma i samme gruppe – så ikke ut til å være ganske kul på slutten av høsten, i motsetning til CSKA, hvis farlige handlinger må ha fremstått for gjestene som et overraskende mareritt. “Mens i den første kampen med Victoria var Army-laget veldig bekymret og bare gjorde uavgjort til slutt, var det nå på vei mot en enkel seier uten mye krefter,” bemerket forfatteren.

men hun kan ikke bevege seg, hun overlevde omtrent en halvtime. Da viste det seg at følelser ikke kan stole på. Viktoria løftet hodet og flyttet til en ganske massiv og rasende motangrep. Forsvar av CSKA, som så langt hadde løst enkle oppgaver fra barneskolen, måtte plutselig jobbe hardt.Og det brast for tydelig, ”sa Kommersant.