At “Besiktas” går ovenpå og uten nederlag

En uventet vending i Tyrkia

At “Besiktas” går ovenpå og uten nederlag, må behandles som noe normalt og helt akseptabelt. 7 seire og 3 uavgjorte er kule. Det er som Bayern, men det gir dem ikke førsteplass. Hvem er med på den første? “Galatasaray” stenger topp tre, “Fenerbahce” og helt femte. Og lederen er Istanbul, som har en seier mer enn Besiktas. Laget, som feiret 25-årsjubileum i fjor, har ikke stjerner i verdensklasse i sin sammensetning, selv om Alexander Epuryanu, selvfølgelig, vil hevde med denne uttalelsen. Derfor, i Tyrkia, smaker det ærlig talt av sensasjon, som avviser at alle snakker om utsiktene til “Istanbul” for å forbli uovervinnelig, men får dem med interesse til å følge sin kamp med de anerkjente toppene i landet.

Benfica og Shakhtar søker om mesterskapet

Portugal og Ukraina er de landene der kampen om mesterskapet foregår mellom to, som for UPL, eller tre, som tilfellet er med NOS-ligaen. Som regel bryter de fra de første rundene fra konkurrenter, holder hender sammen, og fører sin kamp isolert fra resten nesten til slutt. Men for øyeblikket i disse to mesterskapene er det allerede eneste ledere som skiller seg litt ut fra konkurrentene på grunn av deres uovervinnelighet. Shakhtar slo seg løs fra Dynamo og Dawn Kiev med åtte poeng, og Benfica med fem fra Sporting og Porto. Det er tidlig å trekke konklusjoner, men de viktigste utfordrerne for mesterskapet begynner allerede å dukke opp.

League uovervinnelig. Lag som ikke kjenner nederlagets bitterhet. Foto: Eurosport.com, mirror.co.uk, Gazzetta

Hva skjer i resten av verden?

Blant lagene som ikke tapte denne sesongen, blinker også sveitsiske Basel, Scottish Celtic, kroatiske Rijeka, makedonske Vardar, bulgarske Levski (som forresten ikke er en leder, som Istanbul). , Dansk “København”, georgisk “Samtredia”, albansk “Kukesi”, aserbajdsjan “Gabala”. I Latin-Amerika gjør de argentinske Estudiantes, den peruanske melgaren og det panamanske Plaza Amador det samme.