Michail Antonio mål feiringer, dykking fangster og en våpenhund hund

2) Rallying er en farlig bedrift, som bevist av denne bekymringsløse hunden som utilsiktet ble en del av en spektakulær stunt og overlevde. Ellers vendte den latviske sjåføren Nikolay Gryazin inn og ut av en grøft før han tok den naturskjønne ruten tilbake til handlingen.

3) Hvordan lage et inntrykk som en nybegynner? Andrew Benintendi fra Boston Red Sox sikkert vet hvordan: Facebook Twitter Pinterest

4) Dette spektakulære somersault-målet på Columbine High School tar litt å slå.Dessverre syntes den akrobatiske scorer å plukke opp en skade i prosessen, og ble overlatt til å være fornærmet av offside-flagget.

5) Alex Hales blåsing 171 mot Pakistan tirsdag brøt Robin Smiths 1993 rekord for den høyeste personen ODI-poengsum av en England-batsman, en innings så lenge siden at 277 for fem ble ansett som en anstendig score og begrensede spillere fortsatte å bruke hvite. Det er 90-tallet, og mot Australia, er England fortsatt tapt, men her er noen av høydepunktene i Smiths bemerkelsesverdige innings.

6) Målvakter brønner opp etter et show av støtte. Del en.Del 2. Høydepunkter fra forrige ukes blogg

1) Mannen med den grønne fleecejakken, i denne videoen, fortjener en medalje for ikke å gi slipp på sin burger mens han står overfor ekstrem fare (rytter Benji Compton klarte å gå bort): Facebook Twitter Pinterest

3) Edzus Treimanis i Latvia trenger å finne en ny sport, eller i det minste gi OL en stor swerve: her var han i London 2012; og nå Rio 2016. Åh, i det minste er han konsekvent.

4) Connor McGregor i full stemme på pre-match for UFC202. Jeg lurer på hvor han fikk inspirasjon for den.

5) I 2014 noterte ungdoms badmintonspiller Viktor Axelsen at 99,99% av verdens beste spillere er kinesisk. Således kan han bestemme sin etterspillkarriere i coaching ved å lære Mandarin.Rask frem til Rio i forrige uke, og jeg vil si at sysselsettingsutsikterne ser bra ut.

6) Og til slutt, den uheldig historien om Hiroki Ogita.