José Mourinho retter sommerflytt for Tottenhams Toby Alderweireld

José Mourinho er rettet mot Toby Alderweireld som en del av Manchester United-sjefens planlagte fornyelse av forsvaret denne sommeren, med Tottenham Hotspur-midtbacken åpen for et trekk til Old Trafford.

Alderweireld er ute av kontrakt i 2020 og diskusjoner på friske vilkår har nådd en virtuell dødsfall. Belgien er bevisst at han kan forlate Tottenham neste sommer for € 25m på £ 22m på grunn av en klausul i sin avtale, men bare hvis en mulighet til å utvide til 2020 er aktivert. Alexis Sánchez innrømmer at han har slitt seg for å tilpasse seg til Manchester United Les mer United er klar over at det er noen vei å signere. Alderweireld vil bli vanskeliggjort av Daniel Levy’s tøffe forhandlingsevner, spesielt da Tottenhams leder ikke vil ønske å Unibet selge et fortrinn til en direkte konkurrent.Skulle Levy være forberedt på å selge ville han uten tvil kreve en stor avgift fra United, kanskje enda mer enn verdensrekordet £ 75m som Liverpool betalte Southampton for Virgil van Dijk i januar. Om Ed Woodward, Uniteds l,[[ada3e175a78fd330c6e6b2d5633ba5a8executive vice-chairman, would countenance such a fee for a player edging towards his 30th birthday remains to be seen, with Alderweireld’s wage demands also to be considered.Spilleren tjener for øyeblikket en grunnleggende £ 50.000 i uka på Spurs og vil søke nærmere treble det for hva som ville være hans siste store kontrakt. Alderweireld ville passe inn i profilen til den erfarne spilleren Mourinho ønsker å legge til som han forsøker å utfordre Manchester City neste sesong, Unibet Hungary echoed et krav fra Nemanja Matic etter lørdagens FA Cup-nederlag til Chelsea.The Fiver: melde deg på og få vår daglige fotball e-post.

Mens interessen i Alderweireld kan legger Chris Smallings fremtid i balansen, ønsker lederen også å legge til en frisk høyreback, venstreback, bred frem og minst en midtbanespiller, Shakhtar Donetsks Fred er antatt å være interessant for Mourinho i sistnevnte posisjon.