Ikke se etter en feil andre steder! Tapestry avviser påstanden om at han sviktet laget

Og hvis Mares har så mange høyre vinger, så hvorfor tok han den inkongruøse Jansky som spiller høyre hånd for klubben vår? ”

I følge Caloun var det nok fremover for alle innlegg. Han viste også en arbeidsbok med notater fra før sesongen der spillerne teller. ”Med de enkelte spillerne har jeg forenet hvor vi kan bruke dem. Det vil si ikke bare i deres, men i flere innlegg; I dag bør 22bet spillerne være allsidige, “sier verdensmesteren.

For eksempel skrev han på Jícha eller Volf ned LK – C – PK, slik at de kan gå inn i høyre og venstre flanke og sentrum.

“Bare sett deg ned og prat med spillerne,” foreslo Tapestry. “For meg hadde vi åtte høyre vinger, ni sentrerte spillere og fem venstre vinger.Vi går på forskjellige treninger og foreningen ønsker at vi ikke skal gjøre barn om til maskiner som vil kjøre det samme området hele tiden. Men vi vil at de skal være kreative og brukbare i flere posisjoner. ”

Mares var ikke bare opptatt av matrikkelsammensetningen, men også mangelen på en født skytter. “Det kunne ha vært en, men dessverre spiller han i Kadaň i dag, fordi han ikke passet trenerne foran oss,” tenkte Roman Chloubu, som scoret 8 mål på 13 kamper for Trhače og 13 forberedt. More info

Om ham før Upholster hevdet: “Han er en veldig anstendig hockeyspiller, han har en god jobb med pinnen og er ferdig.Men det har en enorm mangel i kampen og treningene. Vi sa det enkelt at det ikke er gunstig for oss å score ett mål, men med to innløste. “Som spiller i Chomutov kunne han dra til et annet sted etter en måned i Kadan, så hvorfor er han ikke i Usti? Hvis Mr. Mareš ville ha det, kunne det bli enighet om, ”påpeker Upholster at ekstralag Chomutov siden denne sesongen først og fremst har samarbeidet med den første ligaen Usti.

5: 1) ikke mange mål. “Det var allerede for oss. Noen vil bli født en skytter. Og som vil lære seg å score mål, må også trene.Uten trening vil spilleren neppe forbedre seg til slutt, sier Čaloun. ”Jeg lærte fra media at teamet var godt forberedt, så at det var utrent, så at det var overtrent. Så jeg vet ikke hvordan han har det. Hvis noen vil se etter en feil hos andre når han har vært på benken lenger enn meg…må alle vite selv om de gjør en god jobb eller ikke. Jeg sa til meg selv: Det er ingen resultater, for fred i klubben og for fansen går jeg bort. Og jeg tenkte ikke på noen. ” Read more