Fotball overføring rykter: Arsenal mislykkes i å lande Daniel Sturridge på lån?

Men ved slike anledninger foretrekker møllen seg å trøste seg selv ved å fokusere på ting som definitivt ikke skjedde. Ingen siree. Daniel Sturridge gikk nesten til Arsenal på utlån – den eneste måten å reise hvis du er en utestenget England-internasjonale i disse dager – men Jurg sa nei. Han sa også nei, men i en langt mer shouty stemme, da skyttens Mamadou Sakho informerte ham om at han ville gå ingen steder.

Likeledes opphold og / eller telle dager, timer og minutter til januaroverføringsvinduet FLINGS OPEN er Manchester Uniteds Morgan Schneiderlin til tross for noen interesser fra Spurs sent på dagen – Edward Woodward antar sannsynligvis et kryss og en sølvkule på Levy.Også ri på furu i Nord-London til 2017 blir Mathieu Debuchy, som ikke klarte å flytte fra Arsenal til Espanyol og Yaya Sanogo, som ikke fikk lov til å leke med Leeds.

Chelsea mislyktes i deres forsøk på å signere Marcelo Brozovic fra Inter mens fattige ol Axel Witsel tilbrakte 13 timer i Juventus og ventet forgjeves for et trekk fra Zenit St. Petersburg for å være gummistemplet og Celtic kunne ikke lande skotsk stjernen James Morrison – Brendan Rodgers Overbevisning faller kort denne gangen.

Men det er bare fire korte måneder fram til januar, da Paris Saint-Germain forventes å gjenopprette sin interesse for £ 50m Real Madrid-mannen Karim Benzema og selvfølgelig , sprut £ 75m på David Luiz. 2017, antar Millen, vil også innlede nye begynnelser for Andros Townsend, som vil belønne seg fra Crystal Palace-benken for å bli med i West Brom, hvor Saido Berahino forblir låst og nøler i en ubrukt kullgruve, rasende skribende bilder av Tony Pulis i noen spesielt kompromitterende situasjoner.

Og hva med Jonjo Shelvey’s Newcastle?Vel, de blir ikke kalt Magpies for ingenting fordi god ol Onkel Mike har klart å bruke nesten 60 millioner pund på 12 nye spillere og få et overskudd på nesten 30 millioner kroner. Det må være den dårlige tingen.