Ex-Saints spiller Pierre Thomas vitner om Cardell Hayes som ble myrdet Will Smith

Tidligere New Orleans Saints kjører tilbake Pierre Thomas fortalte en jury onsdag at han trodde et oppvarmet argument mellom pensjonert hellige stjerne Will Smith og en irate sjåfør hadde avkjølt – men da hørte han skudd og vendte seg for å se at hans venn ble skutt ned.

“Etter at skytingen stoppet sto jeg der i sjokk.Forteller meg selv at det ikke skjedde, “sa Thomas, hans røst rystet. “Han sa at han ikke bare drepte en av mine venner, min tidligere lagkamerat.” Thomas, som tilbrakte åtte årstider med de hellige, sa at han gikk opp til SUV for å bekrefte sin frykt og peered gjennom passasjervinduet for å se Smiths kropp slouched over rattet. Sheriff’s tirade over Joe McKnight skyting er hans personlige merkevare av teater. Les mer

Ingen tvister om at Smiths morder var Cardell Hayes, 29, en tidligere semi- pro fotballspiller og eier av en tow-truck virksomhet.I strid med andre gradsforsøk er Hayes lovlig fryktet for sitt liv i en konfrontasjon med Smith og andre. Han slår også Smiths kone, Racquel, i beina, før han overgir seg til politiet på scenen.

Thomas vitnesbyrd er det siste for å styrke påtalemyndighetenes scenarier om hvordan skytingen utviklet seg: The Smiths var ute om kvelden med venner etter en festival i Fransk kvartal, og reiste i tre forskjellige kjøretøyer. På et tidspunkt stoppet Smiths Mercedes SUV kort bak en oransje Hummer, kanskje lett slående den, før du styrte rundt den og fortsatte Unibet sentrum.Øyeblikk senere, Hummer, drevet av Hayes, rammet inn på baksiden av Smiths kjøretøy, og begge menn kom ut for å konfrontere hverandre.

Anklagere og deres vitner sier at Racquel hadde roet mannen sin og argumentet hadde gått ned da Hayes skjøt, slår henne i beina, etterfulgt av en kule til Smiths side og syv mer i ryggen.

I åpne uttalelser og kryssprøver har forsvarsadvokater John Fuller og Jay Daniels stilt spørsmål om troverdigheten til saksøker vitner mens han insisterte på at Hayes sparket fordi han fryktet at Smith kom tilbake til kjøretøyet for å hente sin egen pistol. Mord på fotballhelt Will Smith forlater New Orleans vondt for forandring Les mer

Hummers krasj i Smiths SUV , foreslo de, var en ulykke som skjedde da Hayes forsøkte å rapportere Smiths nummer på nummer 911.

Fuller bemerket at Smith hadde drukket på festivalen, en bar og to restauranter tidligere den kvelden , men Thomas insisterte på at S mith viste ingen tegn på å være ute av kontroll, og imot forslag under kryssprøve at han prøvde å brenne Smiths bilde.

“Jeg vil ha rettferdighet,” fortalte han Fuller på et tidspunkt.

p> Thomas hadde vært i en bil som var foran ulykkesscenen.

En annen Smiths familievenn, Rebecca Dooley, bekreftet onsdag at Hayes ropte taunts på den drepte mannens kropp, hevdet “ondskap” og viste ingen anger

Dooley og hennes mann rides med Smith og hans kone når Hummer smeltet inn i dem.

“De bare begge virket sint: Vil si at du har truffet bilen min, Mr Hayes sa: “Du slo meg først, så frem og tilbake, frem og tilbake”, sa Dooley.

Dooley sa at hennes ektemann og Hayes passasjer også hadde ord, og at passasjeren svingte på hennes mann.Men hun sa at det ikke var noen fysisk kontakt blant noen av dem som argumenterte, og hun trodde også at tempere hadde roet. Da sa hun: «Jeg ser at hr. Hayes går mot Will med en pistol som peker mot ham. Jeg hører skudd sparken. Jeg ser Wills kroppssprut. ”

” Se på deg nå.Du var i ferd med å vise deg, “sa Dooley Hayes som sagt over Smiths slumped body.

” Det hørtes bare ut som det ikke var noen anger – ond slags lyding, “sa Dooley.

, sa hun, “Jeg hørte Mr Hayes si,” Hvor er den hvite gutten på? “” På det tidspunktet skjønte jeg selv om han var på utkikk etter mannen min, “sa hun, men ingen andre skudd ble sparket

I motsetning til en utviklende forsvarshistorie sa Dooley og Thomas at de aldri hørte Smith truer med å hente en pistol før han ble skutt. Dooleys ektemann, Richard Hernandez, tok også standen onsdag , og forsvaret pekte på inkonsekvenser i hans vitnesbyrd, samt en avvik mellom hans konto og hva hans kone tilsynelatende fortalte politiet. Fuller bemerket at Hernandez vitnet på et tidspunkt at sjåførene var rolige etter ulykken, men sa også at han trakk t-skjorten av seg og ventet på en kamp.Fuller sa også at Dooley hadde fortalt politiet at en passasjer i Hayes ‘Hummer, Kevin O’Neal, forsøkte å roe ned situasjonen. Men Hernandez, som hadde argumentert med O’Neal på banen, preget O’Neal som aggressiv.