Den sørlige bøhmiske turen starter med en attraktiv kveldstid i Jindřichův Hradec

Start på slottet gårdsplassen. Derfra problemet Jindřichohradecka Museum, deretter langs elvebredden langs elva Nežárka frem og tilbake langs grunnskolen frukthager til Hus. Deretter venter på dem Church Street “tour” av kirken himmelfart og til slutt skjærer Peace Square, hvor de kommer tilbake til slottet Jindřichův. Til sammen 2,5 kilometer i løpet av brostein, historiske brostein, bueganger, og også i fakkeltog.

Dette er ikke en kognitiv kartet turist krets rundt i byen, men ruten sykling temporitt lag hjemme rase Tour i Sør-Böhmen. Onsdagens tur i baner Jindrichuv Hradec er nytt i fem deler virksomheten.

“Time Trial vil være en attraktiv opptog.Syklister vil gå i svært vanskelig terreng, så vi håper ingen blir skadet og at våre lag ikke vil klandre som begynner som alvorlig test “, sier 52letý renndirektør Jan Hajek.

I tillegg til Jindrichuv Hradec som også vil være på søndag finišovat, når den internasjonale hovedfeltet den tsjekkiske Budejovice, Tsjekkia Velenice Tabor eller Dačice.

“Dette er ikke til fjelletappe på Churanov, fordi de er der i en gitt tid andre raser. Men vi vil definitivt være der igjen for å returnere fordi løpet blir vanskeligere.Denne gangen de viktigste mountainy Eksamen i Novohradské fjellene i lørdagens etappe “, sier Hajek det fjellet bonus vil være den dagen enda tre -. Til rikelig vann, Kuri og deretter i St. John løpet Malsi

denne uken der og på Bohemia flytte velkjente sykkelboder, for eksempel Lotto Soudal, Delta sykling Rotterdam eller landslagene til Sveits, Tyrkia og Slovakia. “Jeg er glad for at til oss igjen og kommer i Astana,” sier Hajek.

The Race Director kan også gjerne for den synkende populariteten til Sør-Böhmen “Tour”, som vil bli avholdt for femte gang. “Jeg tror dette rase er fornuftig. Vi fremmer hele Sør-Böhmen, og selv om vi erklært før årets stopp tilstand av 25 lag, så vi er fortsatt rapportert.Gå for totalt 27 boder, som er 160 førerne. Jeg er glad for at syklister på hva vi gikk i det siste, nå forfremmet til en mye større anlegg i Europa og er en del av store lag. Kanskje Emanuel Buchmann vant en etappe på Churáňov, “nevner Hajek tysk syklist, som har tre ganger ferdig med Tour de France og den spanske Vueltaen tiden rideskole Bora beste.

Sør-løpet vil bli kjørt på nytt i regi av Det internasjonale sykkelforbundet. Mens mangler mye, og selskapet var ikke lenger et alternativ. I fjor, bare to dager før starten av det femte året Hajek måtte avbryte på grunn av uenigheter med tjenestemenn.

“Jeg ønsker ikke å gå tilbake også. Det var ubehagelig, og det var en stor skuffelse. Spesielt etter våre partnere for sykkellag og sykling for hele samfunnet.Vi har mistet kreditt og nå kan vi si at vi starter dette året igjen fra begynnelsen. Men igjen viste de riktige menneskene seg å tenke det bra for oss, noe som tilfredsstillet meg. Kanskje var vi sponsorene til jerseys, de regionale kontoransvarlige hjalp oss, “la Hájek.