Browns vurderte angivelig å intervjue Condoleezza Rice for hoved-trenerjobb

Cleveland Browns ‘inkompetanse er legendarisk i NFL. De har ikke klart å vinne et mesterskap i Super Bowl-æraen, har ikke nådd sluttspillet siden 2002 og har vunnet syv kamper totalt de siste fire sesongene. Så kanskje det er på tide å begynne å lete etter radikale løsninger, selv om de fleste tror å utnevne den tidligere amerikanske statssekretæren som lagets nye hovedtrener ville tatt ting litt for langt. ‘Jeg vil spille bedre’: er 2018 starten av Tom Bradys NFL-nedgang? Les mer

I følge rapporten er det lite 1xbet sannsynlig at Browns vil tilby Rice jobben, men det kan føre til at hun ble utnevnt til en annen rolle i organisasjonen.Hvis Browns går videre med planen, ville Rice være de første kvinnene som har intervjuet for en NFL-hovedtrenerrolle.

På søndag sa Browns daglig leder, John Dorsey, at teamet ennå ikke hadde diskutert Rice som kandidat. “Jeg har den største respekt og beundring for alt hun har oppnådd og fikk æren av å møte henne for første gang tidligere denne sesongen,” sa han i en uttalelse. “Coachesøket vårt vil være grundig og bevisst, men vi er fremdeles i ferd med å lage listen over kandidater, og sekretær Rice har ikke blitt diskutert.”

Rice sendte ut på Facebook på søndag og sa at flere kvinner trenere var nødvendig i profesjonell idrett. “Jeg elsker mine Browns – og jeg vet at de vil ansette en erfaren trener for å ta oss til neste nivå,” skrev hun. “På en mer alvorlig oppmerksomhet håper jeg at NFL vil begynne å bringe kvinner inn i treneryrket som stillingstrenere og etter hvert koordinatorer og 1xbet hovedtrener.Man trenger ikke å spille spillet for å forstå det og motivere spillere. Men erfaring teller – og det er på tide å utvikle et basseng med erfarne kvinnelige trenere…Jeg er ikke klar til å trene, men jeg vil gjerne kalle et teaterstykke eller to neste sesong hvis Browns trenger ideer! ”

Ris er ikke en så usannsynlig kandidat som hun først dukker opp. Hun er en livslang Browns-fan – hun vokste opp og så på spill med sin far – og har vist seg offentlig i en Cleveland-skjorte. Hun var også medlem av komiteen som valgte lagene til de årlige College Football Playoffs til hun trakk seg fra rollen i 2016. Hun ble også kort forlovet med en NFL-spiller, Denver Broncos ‘Rick Upchurch, på 1970-tallet.Hennes interesse for sport er heller ikke begrenset til fotball: i 2012 var hun en av de to første kvinnene som ble medlem av Augusta National Golf Club, hjemmet til mestrene. Facebook Twitter Pinterest Condoleezza Rice var en av de første kvinnene som ble 1xbet live odds medlem av Augusta National. Foto: Mark Ralston / AFP / Getty Images

64-åringen har også vært aktiv i sportsadministrasjon.Hun var leder av en kommisjon som anbefalte endringer i basketball i år, og ble en gang nevnt som en fremtidig NFL-kommisjonær. “Jeg fortalte [NFL-kommisjonær Roger Goodell] da jeg slet med iranerne og russerne hver dag at jobben hans så ganske bra ut,” sa hun i 2010.

På søndag ble de tidligere New York Jets og Hovedtrener for Buffalo Bills, Rex Ryan, ga rapporten en forsiktig velkomst. “En ting er sikkert, hvis Condoleezza Rice er [Browns] hovedtrener, vil hun være den smarteste hovedtreneren i NFL den dagen hun tar jobben,” sa han på ESPN.

If Rice får jobben, ville hun arve et team på vei opp, selv om hun riktignok fra en base så dypt at det like godt kan være i bunnen av Mariana-grøften.Etter å ha vunnet ett spill i de to foregående sesongene, har Browns vunnet tre av sine 10 kamper i år. Deres forferdelige form de siste årene betyr at de har sikret seg en rekke talentfulle unge spillere i NFL-utkastet – det verste laget hver sesong plukker først – inkludert quarterback Baker Mayfield og defensiv slutt Myles Garrett. Begge spillerne forventes å være stjerner i ligaen i årene som kommer.