“Lille” vil kreve en stor sum penger

En annen ting – Nicolas Pepe. Den ivorianske scorer nikket oppmerksomheten til alle tilskuddene uten unntak – Barcelona, ​​Bayern, PSG søker å benytte seg av en talentfull fotballspiller som har spilt 8 kamper for landslaget til Cote d’Ivoire. Ulike publikasjoner påpeker at om vinteren kan Pepe vise sterk interesse, uttrykt i offisielt dannede overføringstilbud, men dette skjer ikke nå.

Vi ses snart. Hvem vil nesten helt sikkert forlate Ligue 1 om vinteren

“Lille” vil kreve en stor sum penger, mens toppklubber som ikke har akutte problemer med angrepet, foretrekker å følge fremdriften (eller regress) av afrikan til slutten av sesongen. Det faktum at Pepe vil forlate klubben om vinteren er usannsynlig, men Remys avgang ser ikke ut som noe fabelaktig og urealistisk – omtrent 70 prosent er gitt til at fremover vil forlate hundene.

“Liverpool”, som aldri før, startet i den nåværende tegningen av den engelske Premier League, uten å miste en enkelt kamp av de 20 som spilte, samt ha en god poengsum på konkurrenter i poengene.

Denne faktoren gjør absolutt Jürgen Klopp glad. Den tyske ekspert er usannsynlig å ha planer for alvorlige forstyrrelser i laget i vinteroverføringsvinduet, men han innrømmet at han ikke ville ha nektet punktforsterkning.

“Jeg er veldig fornøyd med det faktum at jeg har for øyeblikket i personellplanen i laget. Men det som venter oss i fremtiden, vet ingen, på grunn av det jeg foretrekker å alltid holde døren åpen. Hvis noe skjer, må vi svare. Foran laget er et enormt antall kamper, og derfor er det viktig å være sikker på at vi kan klare sesongen på samme høye nivå som vi startet det, sier Klopp i et nylig intervju.