De tsjekkiske bordtennis spillere ferdig på 7. ME, mennene er tiende

Kvinner etter forrige nederlag av Ukraina og Polen måtte duellere på den endelige plassering roteres. To poeng bidratt til denne Renata Štrbíková at i forhold til det forrige spillet playoff lag erstattet Iveta Vacenovská. Leila mot Oliveiraové rodačce og kinesisk Jie-ni Shao miste et enkelt sett.

Jevn og Dana Cechova vinne over Rita Finsovou bare til hjemmekamper Hana Matelová ikke lage en fem-duellere den 78. spilleren i verden Shao Jie-ni.

“Seventh sted er staten og tilstand der vi kom hit. Selvfølgelig, etter videre til kvartfinale vi ønsket en medalje, men dessverre er det ikke fungerte ut denne gangen. Det er synd.Men fortsatt blant de åtte beste lagene i Europa, så det er absolutt ikke skuffende, “sa trener Paul Krpec kvinner på Federal nettsiden.

Europamester ble den tredje påfølgende tyskerne. I finalen beseiret rumenerne klar 3: 0.

menn også var ikke langt fra å vinne flekker, men i en dramatisk kamp med fire pětisetovými kamper tapt ved 2-0 i kamper. Pavel Širůček føre trygg og premiere på ME sytten junior Tomas Polansky, men Lubomír Jančařík selv i sin andre kamp Polansky i avgjørende sett Širůček sviktet og til slutt tapte 0: 3. Til 65. dominere verdensrankingen Grigory Vlasov

< p> “i begynnelsen, kjernegruppen etter to tap falt blek, til slutt av det faste tiende plass.Jeg tror det handler om plasseringen som tilsvarer vår nåværende ytelse, “sier trener Henry Noble. “Jeg er fornøyd med det, spesielt fra det synspunkt at vi klarte å spille det en fordel å distribuere den første kurv av kvalifiseringen til neste EM.”

Europamester ble den tredje påfølgende tyskerne. I finalen beseiret Romania klart 3: 0. I mennenes finale beseiret Tyskland vinne dobbelt østerrikere, som er uten et team rekordholderen Timo Boll slå ME 3: 2 og vant lagkonkurransen for første gang i historien. Tyskerne etter seks titler på rad for andre året på rad de tapte i finalen etter siste utilstrekkelig til portugisisk.

I midten av kvalifikasjons turneringer begynner individer.Dmitry Prokopov, Iveta Vacenovská og Renata Štrbíková er direkte i hovedkonkurransen.